Menú

divendres, 13 de gener del 2023

NOVA APIMA


Benvolgudes famílies:


Des del 9 de gener passat s'ha anat consolidant la nova APIMA, ja que com ja sabeu, l'antiga es va dissoldre al novembre d'aquest curs 2022-23.


Agraïm la vostra comprensió durant aquests mesos d'inflexió i us volem saludar, des de la nova Junta de l'APIMA, per transmetre-vos el nostre entusiasme en aquesta nova aventura i intentar aportar i recolzar en totes les necessitats familiars que vagin sorgint al llarg dels anys.


Des de l'APIMA volem informar-vos de la continuïtat de les activitats extraescolars que es feien fins ara. Preguem que si hi ha baixes o noves incorporacions ens ho facin saber. A més de demanar la col·laboració de tots i totes per al bon funcionament i seguiment quant a llistats, pagaments, col·laboracions, participació en les activitats…


El nostre objectiu és acabar el curs formant un gran equip entre famílies, professorat i tot l’alumnat. Mantenint tot allò creat fins ara, gràcies al treball dels antics participants de l'APIMA i posant-nos al dia perquè aquest curs 2022-23 acabi el millor possible, però que, sobretot, el següent comenci encara millor.


Per últim, us animem a participar o col·laborar en tot allò que pugueu i us animem a gaudir d'aquesta gran família que estem creant.


Les nostres vies de comunicació continuen sent les mateixes:


Correu electrònic: apima.santacatalina@gmail.com


Telèfon: 611425414

(En breu oferirem informació sobre els horaris en què podrem estar a la vostra disposició de forma presencial al despatx de l'APIMA).Junta directiva APIMA